Tehohoito

Tehohoito

Kun jokainen hetki on tärkeä, tekniikkamme auttavat spesialisteja pelastamaan ihmishenkiä ja hoitamaan potilaita teho-osastoilla.

Vakavien ja hengenvaarallisten sairauksien ja vammojen yhteydessä tarvitaan erikoistunutta hoitohenkilökuntaa ja edistyksellistä tekniikkaa potilaan normaalien elintoimintojen säilyttämiseksi. Kriittisissä tilanteissa jokainen hoitotoimenpide on ratkaiseva toipumisen kannalta.

Olemme luotettava yhteistyökumppani teho-osaston henkilökunnalle. Tarjoamme IV-lääkkeiden ja infuusiojärjestelmien lisäksi myös ainutlaatuista teknologiaa jatkuvaan munuaisten korvaushoitoon (CRRT). Jatkuvasti ja hitaasti nestettä poistava tekniikka voi kääntää akuutin munuaisten vajaatoiminnan etenemisen ja edistää toipumista.  Kehittämämme tekniikan avulla voidaan antaa tukihoitoa munuaisten ohella myös muille elimille.

PrisMax CRRT-hoidot

Kehitämme tehohoitoa

Akuutissa munuaisten vajaatoiminnassa munuaisten toiminta lakkaa äkillisesti, useimmiten vakavan infektion tai loukkaantumisen seurauksena. Jos hoito aloitetaan nopeasti eikä potilaalla ole muita vakavia sairauksia, munuaisvauriot eivät välttämättä jää pysyviksi. Akuutin munuaisten vajaatoiminnan hoidossa viime aikoina otettujen edistysaskelien ansiosta oikean hoidon antaminen oikeaan aikaan on parantunut. Baxter on monielinvaurioiden tukihoitojen uranuurtaja. Olemme kehittäneet PRISMAX-järjestelmän tukemaan hoitohenkilöstöä tehokkaan jatkuvan munuaisten korvaushoidon antamisessa potilaille, joilla on akuutti munuaisten vajaatoiminta tai muu vakava tila.

Kehitämme tuotteita akuuttihoitoon

Saatavuus

Tekniikkaamme jatkuvaan munuaisten korvaushoitoon on saatavilla yli 80 maassa ja 29 kielellä.

Laatu

Käyttämämme CRRT-tekniikka edesauttaa akuuttien munuaisvaurioiden hoitoa teho-osastolla. Tähän mennessä hoitoa on annettu yli 7 miljoonaa kertaa ympäri maailmaa.

Turvallisuus

CRRT-tekniikkamme perustuu erittäin tarkkaan järjestelmään, jonka sisäiset turvatoiminnot tekevät potilaiden valvonnasta ja hoidosta helpompaa hoitohenkilöstölle.