Tietoa meistä

Tietoa meistä

Baxterin toiminta koskettaa päivittäin miljoonia ihmisiä ympäri maailmaa. Tuotteitamme ja hoitojamme käytetään sairaaloiden joka osastolla ensiavusta leikkaussaleihin ja lääkevarastosta tehohoitoon. Ne parantavat myös potilaiden kotihoitoa.  

Olemme olleet tärkeä tekijä työssä elämän pelastamiseksi ja ylläpitämiseksi yli 85 vuoden ajan. Nyt meillä on ainutlaatuinen mahdollisuus saavuttaa tavoitteemme ja parantaa sairaanhoitoa ympäri maailman vielä vuosien ajan.

Keskitymme kehittämään ihmishenkiä pelastavia ja elämää ylläpitäviä valmisteita ja hoitomenetelmiä.

Maailmanlaajuinen hallituksemme ja yritysjohtomme

Tulevaisuuteen suuntautunut hallituksemme ja yritysjohtomme käyttävät osaamistaan auttaakseen hoitajia vastaamaan terveydenhoidon nykyisiin haasteisiin ja luomaan parempia, nopeampia ja kustannustehokkaampia hoitoja yhä useammille potilaille.

Hallintotapa

Haluamme harjoittaa liiketoimintaa, joka täyttää laadun, turvallisuuden ja suorituskyvyn korkeimmat vaatimukset kaikilla osa-alueilla. Haluamme myös tarjota kaikille työntekijöillemme parhaan mahdollisen työympäristön.

Innovaatiota yhteistyöllä

Innovoinnin edistäminen on ratkaisevan tärkeää, jotta voimme täyttää tehtävämme pelastaa ja ylläpitää elämää. Teemme jatkuvasti yhteistyötä maailman johtavien organisaatioiden, lääkäreiden ja tutkijoiden kanssa, jotta voimme löytää entistä tehokkaampia ja älykkäämpiä tapoja ratkaista terveydenhoidon akuutteja ongelmia.   

Yhteiskuntavastuumme

Haluamme tehdä työmme oikein. Tämä tarkoittaa sitä, että meidän on tuettava ja kehitettävä työntekijöitä, toimipaikkoja, asiakkaita, potilaita ja ympäristöä kaikessa mitä teemme.

Yrityksemme historia

Yli 85 vuoden ajan olemme esitelleet ensimmäisenä monia merkittäviä lääketieteellisiä innovaatioita, jotka ovat muuttaneet terveydenhuollon maailmaa. Olemme aina pyrkineet kehittämään johtavaa, uutta terveydenhoidon teknologiaa ensimmäisistä kaupallisesti valmistetuista suonensisäisistä hoidoista nykypäivän johtaviin tehohoidon innovaatioihin, ravitsemushoitoon, munuaishoitoon ja kirurgiaan.

Maailmanlaajuinen osallisuus ja moninaisuus

Baxterilla osallisuus ja moninaisuus merkitsevät sitä, että luomme ja kehitämme monipuolisia, tehokkaita tiimejä, joissa vaalitaan sitoutumista ja innovaatiokykyä.  Haluamme houkutella, motivoida ja ylläpitää moninaista työvoimaa, jotta pystymme vastaamaan työntekijöiden, asiakkaiden, toimittajien, potilaiden ja hoitajien tarpeisiin joka puolella maailmaa.

Awards and Recognition image

Huomionosoituksia ja palkintoja

Olemme ylpeitä huomionosoituksista, joita olemme saaneet maailmanlaajuisilta, kansallisilta ja alueellisilta ammattijärjestöiltä ja -lehdiltä. Esimerkit viimeaikaisista saavutuksistamme osoittavat, että Baxter on ensiluokkainen työnantaja, joka edistää monimuotoisuutta ja osallisuutta työpaikalla, kantaa vastuuta yhteiskunnasta ja edistää kestävää liiketoimintaa.