Infuusiohoito ja lääkkeiden valmistaminen

Infuusiohoito ja lääkkeiden valmistaminen

Autamme parantamaan toiminnan turvallisuutta ja kustannustehokuutta koko sairaalassa aina apteekista potilaan hoitopaikkaan.

Olemme perehtyneet nykyaikaisen sairaanhoidon haasteisiin. Tiedämme, että hoitohenkilökunta haluaa antaa kasvaville potilasmäärille parasta mahdollista hoitoa, mutta taata samalla, että toiminnan jokainen osa-alue on mahdollisimman turvallinen, tehokas ja taloudellinen.

Lääkkeiden valmistamisen ja toimittamisen johtavana yrityksenä kehitämme uusia potilaskeskeisiä ratkaisuja ja palveluja, joiden ansiosta käytössä on oikeita tuotteita oikeaan aikaan. Samalla ratkaisumme pienentävät estettävissä olevien lääkitysvirheiden riskiä. Sairaalat ympäri maailmaa käyttävät akuuteissa ja kriittisissä tilanteissa valikoimamme parenteraalisia liuoksia, valmiiksi sekoitettuja lääkkeitä sekä hoito- ja infuusiotekniikoita.

Kehitämme sairaanhoitoa maailmanlaajuisesti

Saatavuus

Teemme yhteistyötä monien sairaaloiden, klinikoiden ja katastrofiapujärjestöjen kanssa, jotta voisimme taata elintärkeiden lääkkeiden saatavuuden oikeaan aikaan oikeassa paikassa.

Laatu

Käyttövalmiit antibiootti-infuusioliuokset valmistetaan aseptisella tekniikalla, joka takaa pitkän säilyvyyden. Elastomeeriset infuusiopumppumme puolestaan mahdollistavat kotihoidon suljetun järjestelmän avulla1.

Turvallisuus

Elastomeeriset infuusiopumput ja käyttövalmiit lääkkeet ovat yksinkertaisia ja turvallisia käyttää. Lisäksi ne pienentävät lääkitysvirheiden riskiä2.

Nämä tiedot on tarkoitettu vain terveydenhuollon ammattilaisille.

Infusor

Kannettavat elastomeeriset infuusiopumput kotihoitoon

Baxterin elastomeerisia pumppuja käytetään pääasiassa antibioottien, solunsalpaajien ja paikallispuudutteiden/kipulääkkeiden annosteluun. Annostelu on mahdollista laskimonsisäisesti, ihonalaisesti, epiduraalisesti, valtimonsisäisesti tai paikallisesti. Esimerkiksi kotona tehtävässä antibiootti-infuusiohoidossa potilas saa lääkehoitoa sairaanhoitajan tuella ja voi liikkua vapaasti.

Fluid portfolio Finland

Infuusio- ja huuhtelunesteet

Infuusiohoitoon liittyy monia haasteita valmisteiden stabiliteetin, kemiallisen hajoamisen, saostumisen ja ainesosien yhteensopivuuden suhteen. Varmistamme erilaisten tekniikoiden ja tutkimusten avulla, että tuotteemme ovat korkea- ja tasalaatuisia sekä helppokäyttöisiä hoitohenkilöstölle. 

Tärkeimmät tuotteemme infuusiohoitoon ja lääkkeiden valmistamiseen

INFUSOR®

REPEATER pumppu

VIAFLO