Dialyysihoito

Dialyysihoito

Haluamme tehdä yhteistyötä dialyysihoitojen kehittämisessä, jotta saavutetaan mahdollisimman hyviä hoitotuloksia erilaisten hoitovaihtoehtojen avulla. Tavoitteenamme on tarjota mahdollisimman laadukkaita tuotteita ja palveluja sekä taata niiden hyvä saatavuus.

Krooninen munuaissairaus (CKD) on akuutti ja kasvava maailmanlaajuinen terveysongelma. Arviomme mukaan maailmassa on peräti 4 miljoonaa kroonista munuaisten vajaatoimintaa sairastavaa sekä lisäksi muutamia miljoonia, joilla sairautta ei vielä ole diagnosoitu. Tämän luvun odotetaan kasvavan vuosien vuodelta. Terveydenhuollon käytettävissä oleva aika ja taloudelliset resurssit eivät kuitenkaan kasva samassa tahdissa potilasmäärien kanssa. Tiedämme, että alalla tarvitaan innovatiivisia tuotteita ja palveluja, jotka auttavat saavuttamaan parempia hoitotuloksia.

Olemme tehneet yhteistyötä dialyysihoidoissa terveydenhuollon ammattilaisten kanssa yli 60 vuoden ajan kehittääksemme uusia tuotteita ja palveluja niin hemodialyysiin (HD) kuin peritoneaalidialyysiin (PD). Jatkamme uusien hoitomenetelmien kehitystyötä ja keskitymme parhaillaan esimerkiksi laajennettuun hemodialyysiin (HDx) ja verkkopohjaiseen IT-etäyhteyspalveluun (Sharesource).

Kehitämme dialyysihoitoja maailmanlaajuisesti

Saatavuus

Autamme parantamaan hoidon ja hoitovaihtoehtojen saatavuutta monella tapaa: uusilla tekniikoilla ja palveluilla, jotka mahdollistavat hoidon eri paikoissa (kotona ja klinikalla/sairaalassa) ja edesauttavat hoito-organisaation toiminnan tehostamisen.

Laatu

Uskomme, että hoidon laatua voidaan edelleen kehittää. Uudet innovaatiot ja merkitykselliset ratkaisut voivat parantaa sitä entisestään.

Uusi teknologia

Innovaatiot tuovat mukanaan mahdollisuuksia yksinkertaistaa hoitojärjestelyjä, mikä voi vähentää hoidon psyykkistä ja fyysistä kuormittavuutta.

Nämä tiedot on tarkoitettu vain terveydenhuollon ammattilaisille.

Baxter Nutrition webinars

Dialyysihoitoon liittyvät koulutukset ja webinaarit

Tästä pääset katsomaan lisätietoja dialyysihoitoon liittyvistä koulutuksista ja webinaareista.

HOMECHOICE CLARIA with SHARESOURCE

Edistyksellinen SHARESOURCE mahdollistaa hoidon seurannan ja hallinnan etäyhteydellä

SHARESOURCE-yhteysalusta: Kun potilaan kotihoitoa on mahdollista seurata, hoitoa voidaan arvioida jo varhaisessa vaiheessa. Verkkopohjainen IT-palvelumme on ainoa maailmanlaajuisesti saatavilla oleva kaksisuuntainen viestintäratkaisu, joka mahdollistaa hoidon seuraamisen ja hallinnan (esimerkiksi hoitomääräyksen muuttamisen) etäyhteydellä suoraan sairaalasta. Potilaat, joiden käytössä oli SHARESOURCE-alustan sisältävä APD-laite, kertoivat tuntevansa olonsa varmemmiksi kotihoitonsa suhteen1. Hoitohenkilökunta puolestaan ilmoitti ennaltaehkäisevien potilaskontaktien ja APD-määräysten muutosten lisääntyneen2, mikä voi vastaavasti pienentää sairaalahoitoa vaativien komplikaatioiden riskiä3. Hoitohenkilökunta raportoi myös resurssien käytön vähentyneen ja sitä myöten kustannusten laskeneen4. HOMECHOICE CLARIA -APD-järjestelmä on varustettu SHARESOURCE-alustalla.

THERANOVA dialyzer

HDx THERANOVA laajennettuun hemodialyysihoitoon

HDx-hoito THERANOVAlla on uusi dialyysihoitomme potilaille, joilla on krooninen munuaisten vajaatoiminta. THERANOVA-dialysaattorissa on innovatiivinen kalvo, joka sopii laajennettuun hemodialyysihoitoon (HDx).

HDx THERANOVA on saatavana Kanadassa ja valikoiduilla markkinoilla Euroopassa, Latinalaisessa Amerikassa ja Aasiassa.

Familjeträff_Tile

Baxterin matkapalvelu PD-potilaille

Baxterin matkapalvelu auttaa PD-potilaita saamaan hoidossa käytettävät nesteet ja tarvikkeet matkakohteeseen, oli kyseessä sitten loma- tai työmatka.

Asiakaspalvelumme huolehtii siitä, että kaikki hoidossa tarvittavat nesteet ja tarvikkeet toimitetaan suoraan matkakohteeseen 1–2 päivää ennen potilaan saapumista. Voimme myös antaa tietoa matkakohteen paikallisesta munuaispoliklinikasta tai dialyysiyksiköstä, jonka puoleen potilas voi kääntyä tarvittaessa.

Lisätietoa matkapalvelusta ja toimitusten varaamisesta
saat asiakaspalvelustamme!

Tuotteemme ja palvelumme dialyysihoitoon

PHYSIONEAL 35/40 GLUCOSE

Baxterin matkapalvelu PD-potilaille

Potilasvirta-analyysi (PFA)

Verkko-opiskelu