Tule meille töihin

Tule meille töihin

Merkityksellinen ura

Meillä voit tehdä mielenkiintoista ja palkitsevaa työtä, joka heijastaa sitoutumistamme ihmishenkiä pelastavien ja elämää ylläpitävien hoitojen tarjoamiseen. Vaalimme moninaista ja osallistavaa yrityskulttuuria, jossa jokaista kannustetaan oppimaan uutta ja kehittymään uusissa tehtävissä. Tarvitsemme henkilöstöä, jolla on monenlaista osaamista ja kokemusta eri alueilta. Lue lisää uramahdollisuuksista Baxterilla. jobs.baxter.com

 

 

 

Scientist in a lab

Mahdollisuus vaikuttaa

Meillä saat mahdollisuuden kasvaa ammattilaisena. Kannustamme työntekijöidemme kehitystä ja innovatiivisten ratkaisujen löytämistä. Jokaisen työpanoksella on todellista vaikutusta ihmisten elämään ympäri maailmaa.  Lue lisää erilaisista uramahdollisuuksista Baxterilla ja tutustu tarkemmin osa-alueeseen, joka vastaa parhaiten omaa osaamistasi ja asiantuntijuuttasi.

High Performing Teams

Tehokas tiimi

Tarvitsemme henkilöstöä, jolla on monenlaista osaamista ja kokemusta eri aloilta.

Sitoumus

Sitoudumme työntekijöihimme ja vaikutamme tulevaisuuteen

Monipuolinen työvoima

Me Baxterilla uskomme, että moninaisuus ja osallisuus työpaikalla luovat innovaatioita, vahvistavat hyvää yhteistyötä ja edistävät menestyvää sekä pitkällä aikavälillä kestävää liiketoimintaa. Tämä on Baxterin maailmanlaajuisen osallisuutta koskevan strategian perusta: työllistämme ja pidämme yllä moninaista työvoimaa ja vaalimme osallisuutta kaikkien sidosryhmiemme kanssa.

Työssä kehittyminen

Baxterilla panostetaan työntekijöihin ja heidän mahdollisuuksiinsa kasvaa ja kehittyä. Tarjoamme kattavia kehittämisohjelmia johtajille, jotka haluavat löytää innovatiivisia, potilaskeskeisiä ratkaisuja. Uskomme, että työntekijöiden kehitykseen vaikuttavat sekä työkokemus, työpaikan ihmissuhteet että koulutus. Vastuu urakehityksestä kuuluu niin työntekijälle itselleen kuin hänen esimiehelleen.

Etuudet

Tärkeä osa Baxterin visiota on olla paras mahdollinen työpaikka. Siksi Baxter tarjoaa työntekijöilleen kattavat työsuhde-edut. Meille on tärkeää tarjota kilpailukykyinen työpaikka ja palkita työntekijöitä hyvistä tuloksista.

Innovaatiokeskeinen yrityskulttuuri

Innovaatiokeskeinen yrityskulttuuri edistää sekä henkilökohtaista että ammatillista kehitystä. Henkilöstöämme kannustetaan kasvamaan ja etsimään uusia, mielekkäitä ratkaisuja, jotka vaikuttavat miljoonien potilaiden elämään kaikkialla maailmassa.

Lisää aiheesta