Kirurgia

Kirurgia

Teemme yhteistyötä leikkaustiimien kanssa ympäri maailmaa, jotta leikkauksissa ilmeneviin haasteisiin voidaan vastata nopeasti ja tarkasti.   

Kun leikkaus on tarpeen, kaksi asiaa on ratkaisevassa asemassa: hyvä lopputulos ja mahdollisimman vähäiset komplikaatiot. Tuemme leikkausten onnistumista tarjoamalla hoitohenkilökunnalle innovatiivisia ratkaisuja, jotka auttavat pienentämään verenvuotojen riskiä leikkauksen aikana ja sen jälkeen.

Johtavia kirurgisia tuotteitamme käytetään monenlaisissa toimenpiteissä, ja ne auttavat kirurgeja verenvuotojen tyrehdyttämisessä, kudosten korjaamisessa ja sulkemisessa sekä mikrokirurgian hyödyntämisessä. Tuotteemme helpottavat myös anestesialääkärien työtä tavallisimpien anestesiakaasujen antamisessa.

Doctors in surgery room working

Kehitämme leikkaustekniikkaa hemostaattiemme avulla

Jonkinasteinen verenvuoto on odotettavaa leikkauksen aikana, mutta liian voimakkaana se voi aiheuttaa vakavia komplikaatioita. Perinteiset menetelmät verenvuotojen tyrehdyttämiseen, kuten ompeleet tai elektrokoagulaatio (diatermia), eivät kuitenkaan aina auta tai sovellu tietyntyyppisiin toimenpiteisiin. Lääkäri voi niiden sijaan käyttää verenvuotoa tyrehdyttäviä aineita (hemostaatteja) tai haavan sulkemiseen tarkoitettuja tuotteita. Baxter on hemostaattien edelläkävijä ja pyrimme kehittämään innovatiivisia ratkaisuja, jotka auttavat kirurgeja työskentelemään tehokkaasti ja nopeasti.

Kehitämme tuotteita kirurgiaan

Saatavuus

Baxterin tuotteita käytetään leikkauksissa lähes 60 maassa.

Laatu

Kirurgit luottavat korkealaatuisiin tuotteisiimme, jotka auttavat heitä parhaisiin tuloksiin.

Turvallisuus

Baxterin tuotteet auttavat kirurgeja vähentämään komplikaatioita leikkauksen aikana ja sen jälkeen1.