Uudet toimittajat

Uudet toimittajat

Kun valitsemme ja arvioimme toimittajiamme, otamme huomioon muun muassa hinnan, laadun ja ympäristönäkökohdat. 

Baxter toimii kaikkien tuotteiden ja palvelujen toimittajiensa kanssa molempia osapuolia hyödyttävällä tavalla. Pyrimme myös yhteistyöhon erilaisten toimittajien kanssa, samalla edistäen paikallista  taloudellista toimintaa. Jos olet mahdollinen toimittaja, niin lähetä tiedot yrityksestä toimittajaportaalin kautta täältä.

Koska saamme runsaasti yhteydenottoja, emme valitettavasti ota vastaan suoria pyyntöjä tai vastaa jatkokysymyksiin.

Liitä mukaan yrityksesi yksityiskohtaiset tiedot ja esimerkiksi todistukset, jotka osoittavat, että työnantajana osallistat työntekijöitä yrityksen toimintaan.

Vastuulliset hankinnat

Otamme huomioon monia ympäristö- ja yhteisöseikkoja vastuullisten hankintakäytäntöjen luomiseksi. Yhdessä toimittajiemme kanssa pyrimme löytämään mahdollisuuksia parantaa ympäristötehokkuuttamme ja edistää ihmisoikeuksia koko toimitusketjussa.

Tarjouspyyntö ja toimittajien sopimukset

Vastuullisuus on yksi kriteeri tarjouskilpailuissamme ja toimittajasopimuksissamme ympäri maailmaa. Se muistuttaa meitä kestävän kehityksen sitoumuksestamme. Lisäksi se antaa mahdollisuuden arvioida kunkin toimittajan mahdollisuuksia auttaa meitä saavuttamaan kestävän kehityksen tavoitteemme ja toteuttamaan liiketoimintamme toimittajia koskevien sääntöjen mukaisesti.

Tarjouskilpailussa toimittajia pyydetään toimittamaan seuraavat tiedot:

  • Kestävän kehityksen politiikka ja liiketoiminnan kuvaus
  • Kuvaus yhtiön kestävän kehityksen aloitteista ja tuloksista
  • Luettelo vastaanotetuista kestävään kehitykseen liittyvistä tunnustuksista
  • Tiedot ympäristörikkomuksista ja sakoista viimeisten kolmen vuoden ajalta
  • Tiedot hankinnoista sellaisilta toimittajilta, jotka vaalivat moninaisuutta, erityisesti niistä, joita käytetään tarjouskilpailun sisältämissä tuotteissa ja palveluissa (tarvittaessa)
  • Tiedot muista hankkeista, jotka voivat auttaa Baxteria saavuttamaan kestävän kehityksen tavoitteensa

Vakiomallinen toimittajasopimuksemme edellyttää, että yhdysvaltalaiset toimittajat pystyvät todistamaan noudattavansa liittovaltion ja valtion tasa-arvolakeja. Toimittajat sitoutuvat omia toimittajia valitessaan tukemaan pienyritysten ja vähemmistöjen, naisten ja muiden moninaisuuteen vaikuttavien ryhmien omistamia yrityksiä.  Jos olet kiinnostunut ponnistuksistamme tällä alueella, voit lukea alta lisää moninaisuutta tukevasta työstä toimitusketjussamme.

Sopimus kannustaa myös toimittajia etsimään Baxterille tuotteita ja/tai palveluita, jotka voivat vähentää yhtiön ympäristöjalanjälkeä. Kehotamme toimittajia pitämään meidät ajan tasalla kestävän kehityksen työstään.

Tietoja moninaisuudesta, laadusta ja vaatimustenmukaisuudesta

Toimittajien laatuvaatimukset

Toimittajien laatuvaatimukset muodostavat yhtenäisen menettelytavan tavarantoimittajien arviointiin ja vakiomuotoisen työkalun liikesuhteiden hallintaan.  Uskomme, että yhteinen sitoutuminen liiketoiminnan harjoittamiseen tiukkojen eettisten standardien mukaisesti vahvistaa liikesuhteitamme.

Etiikka- ja vaatimustenmukaisuusstandardit

Uskomme, että yhteinen sitoutuminen liiketoiminnan harjoittamiseen tiukkojen eettisten standardien mukaisesti vahvistaa liikesuhteitamme.