Lahjoitukset ja avustukset

Lahjoitukset ja avustukset

Teemme yhteistyötä eri puolilla maailmaa toimivien organisaatioiden kanssa. Tavoitteena on tarjota ihmisille heidän tarvitsemaansa terveydenhoitoa, osallistua yhteisöhankkeisiin omilla toimialueillamme ja auttaa kouluttamaan seuraavan sukupolven innovaattoreita kehittämään tulevaisuuden terveydenhuoltoa.   

Baxter International Foundation on osa Baxter International Inc. -yritystä. Se vastaa humanitaarisesta toiminnastamme kolmella pääalueella:

Hoidon saatavuus

Ydintehtävämme mukaisesti haluamme parantaa terveydenhuollon saatavuutta toimialueillamme ja lisätä sen kapasiteettia. Haluamme tukea terveydenhuoltojärjestelmiä, hoitotyön tekijöitä ja kansanterveyden tutkijoita, jotka vievät alaa eteenpäin ja tuovat uusia hoitomahdollisuuksia potilaiden saataville.

Yhteiskunnallinen vaikuttaminen

Ponnistelemme joka päivä vaikuttaaksemme aidosti tuotteitamme tarvitsevien ihmisten elämään sekä omiin toimintaympäristöihimme.

 

Haluamme tukea yhteisöhankkeita, jotka auttavat vähäosaisia ihmisryhmiä toimialueillamme.

Edistämme innovaatioita

Tuemme seuraavan sukupolven tutkijoita ja innovaattoreita, jotka kehittävät tulevaisuudessa uutta teknologiaa terveydenhuollon tarpeisiin. Teemme konkreettista työtä rahoittamalla tekniikan, insinööritaidon ja matematiikan koulutusta, kannustamalla työntekijöitämme toimimaan mentoreina toimipaikoissamme eri puolilla maailmaa ja luomalla koulutusmahdollisuuksia luonnontieteiden aloilla.

Apurahan hakeminen Baxter International Foundation -säätiöltä

Haluamme parantaa sairaanhoidon saatavuutta, vastata yhteisöjen tarpeisiin ja tukea luonnontieteellistä koulutusta sellaisilla alueilla, joilla niissä on puutteita.  Vuonna 2018 apurahojen hakuaika alkaa 26.7. ja päättyy 20.9 klo 23:59 Yhdysvaltain keskistä normaaliaikaa (CST).

 Lue lisää apurahojen hakemisesta

Avustukset terveydenhuollon organisaatioille Yhdysvalloissa

Baxterin Contributions Management Program ottaa vastaan apurahahakemuksia Yhdysvaltain terveydenhuollon järjestöiltä, jotka parantavat potilaiden hoitoa ja hoitoon pääsyä ja lisäävät ymmärrystä ja tietoa erilaisista hoitomuodoista ja sairauksista.

Organisaatioiden avustukset lähetetään kunkin kuukauden viimeisenä tiistaina ja tarkistetaan seuraavan kuukauden toisena tiistaina. Olemme ensisijaisesti kiinnostuneita tukemaan koulutus- ja hyvinvointiohjelmia potilaille/yhteisölle omilla toimialueillamme.

Baxter ei anna tukea gaaloihin, golfturnauksiin tai muihin rahan keräämiseen järjestettäviin tapahtumiin.

 Verkkohakemus