Apurahat tutkimukseen ja jatkokoulutukseen

Apurahat tutkimukseen ja jatkokoulutukseen

Haluamme tukea innovatiiviseen tutkimukseen keskittyneiden lääkäreiden ja tutkijoiden uraauurtavia toimia. Myönnämme avustuksia myös terveydenhuollon ammattilaisten jatkokoulutukseen.

Lue lisää panoksestamme tutkijalähtöiseen tutkimukseen, lääketieteelliseen jatkokoulutukseen ja yliopistojen yhteistyöhön

Tutkijalähtöinen tutkimus

Saadakseen tutkimusapurahaa hakijat voivat lähettää tutkimussuunnitelmansa Baxterin tarkasteltavaksi ja arvioitavaksi. On tärkeää, että tutkijoilla ja laitoksella on täydellinen määräysvalta tutkimussuunnitelmaan, että kaikki tieto on tutkijoiden omaa ja että laitos tukee tutkimusta. Tuemme tutkimusta tarjoamalla rahoitusta ja/tai tuotteita sekä mahdollisesti erikoispalveluita.

Lääketieteellisen jatkokoulutuksen tuki

Tarjoamme tukea terveydenhuollon ammattilaisten lääketieteelliseen jatkokoulutukseen. Apurahoja voidaan myöntää koulutukseen, joka tähtää tietyn aihealueen tietämyksen laajentamiseen tai päivittämiseen. Tähän luetaan myös symposiumit, työpajat ja konferenssit. Tapahtumat voivat olla akkreditoituja tai akkreditoimattomia. Emme myönnä henkilökohtaisia apurahoja, vaan tuemme avustuksilla terveydenhuollon organisaatioiden koulutusaloitteita.

Tutkimusyhteistyö

Hyvät suhteemme yliopistoihin ja muihin laitoksiin mahdollistavat yhteistyön maailman johtavien innovaattoreiden kanssa. Voimme tuoda lahjakkaimmat tutkijat yhteen uusien ideoiden kehittämiseksi, ongelmien ratkaisemiseksi ja terveydenhuollon tarpeiden täyttämiseksi.

Tarvitsetko apua?

Jos sinulla on kysyttävää koulutustuestamme, voit lähettää sähköpostia osoitteeseen [email protected].
Jos sinulla on kysyttävää tutkijalähtöisen tutkimuksen tuesta, voit lähettää sähköpostia osoitteeseen [email protected].

Hyvä tietää

Hakemuksesi vastaanottaminen ei tarkoita sitä, että Baxter sitoutuu rahoittamaan tutkimuksesi. Lähettämällä aineistosi Baxterin tarkasteltavaksi hyväksyt sen, että Baxter ei käsittele sitä luottamuksellisena tai tekijänoikeuksin suojattuna materiaalina, eikä Baxterilla ole velvollisuutta pitää tietoja luottamuksellisina.

Hakemusta ei voida pitää hyväksyttynä, ennen kuin olet saanut hyväksymisestä kirjallisen ilmoituksen Baxterilta. Vaikka saisit ilmoituksen hakemuksesi hyväksymisestä, rahoitustuki riippuu siitä, että molemmat osapuolet sitoutuvat sopimukseen suunnitelman mukaisesti. Kun lähetät meille apurahahakemuksen, sinun katsotaan hyväksyvän edellä mainitut ehdot.

Tietoa tutkijalähtöisen tutkimuksen apuraha-anomuksista ja hakuajasta