PrisMax-järjestelmä – uuden sukupolven laite CRRT-hoitoihin ja monielinvaurioiden tukihoitoihin

PrisMax-järjestelmä – uuden sukupolven laite CRRT-hoitoihin ja monielinvaurioiden tukihoitoihin

PrisMax CRRT-hoidot

Nämä tiedot on tarkoitettu vain terveydenhuollon ammattilaisille.

ENTÄ jos voisit aina olla täysin varma siitä, että annat oikeaa hoitoa?

Baxterin PrisMax-järjestelmä on kehitetty siten, että hoitohenkilöstö voi tuntea varmuutta CRRT-hoitojen ja muiden monielinvaurioiden tukihoitojen antamisessa. Meillä on kokemusta tehohoidon tuotteista yli 20 vuoden ajalta. Kehitimme tämän pohjalta PrisMax-järjestelmän, jonka yksinkertaisemmat, tehokkaammat ja tarkemmat tekniikat auttavat lääkäreitä vastaamaan tehohoidon kasvaviin tarpeisiin ja tarjoamaan parasta mahdollista hoitoa potilaille nyt ja tulevaisuudessa.

Tehohoidon jatkuvasti vaihtelevat vaatimukset ovat päivittäinen haaste terveydenhuollon ammattilaisille.

Teemme yhteistyötä tehohoidon asiantuntijoiden kanssa, jotta voimme kehittää uuden sukupolven tekniikoita.

Kysyimme 650 ammattilaiselta 50 tehohoitoyksiköstä ympäri maailmaa, miten voisimme auttaa heitä vastaamaan joihinkin merkittävimmistä haasteista:

 • CRRT-hoidon valmistelun ja toteuttamisen HELPOTTAMINEN
 • TEHOKKUUDEN parantaminen vähentämällä häiriöitä laitteiden välillä
 • Hoidon TARKKUUDEN JA SUORITUSKYVYN lisääminen.

PrisMax-järjestelmä on kehitetty HELPOTTAMAAN5 CRRT-hoitoon kuuluvia toimenpiteitä ja keventämään sairaanhoitajien työtaakkaa.

 • Intuitiivinen kosketusnäyttö helpottaa hoidon valmistelua ja valvontaa. Sen voi myös lukita hoitomääräyksen tahattoman tai luvattoman muuttamisen estämiseksi.1
 • Potilaskohtaiset hoitomääräykset voi tallentaa hoitoprofiiliin, mikä lisää johdonmukaisuutta ja lyhentää valmisteluaikaa.
 • Värikoodatut asteikot LED-merkkivaloineen kertovat käyttäjälle, mitkä pussit vaativat toimenpiteitä.

PrisMax-järjestelmän avulla työläät toimenpiteet tapahtuvat automaattisesti, mikä sujuvoittaa työnkulkua ja TEHOSTAA hoitoa.

 • Nestetasonanturi säätelee automaattisesti nestetasoa ilmanpoistokammiossa hoidon aikana ja vähentää sairaanhoitajan manuaalista työtä.
 • Älykkäät hälytykset vähentävät häiriöitä eri osien välillä ja keskeytyksiä hoidossa.
 • Automaattinen tyhjennysjärjestelmä vähentää toimenpiteitä hoidon aikana, koska tyhjennyspusseja ei tarvitse vaihtaa. Pussien vaihdot voivat vähentyä jopa 60 prosenttia vastaavaan CRRT-järjestelmään verrattuna2*, ja hoitoon ja keskeytyksiin kuluvaa aikaa voi säästyä jopa 30 minuuttia päivässä potilasta kohti.2*

PrisMax-järjestelmän tekniikka mahdollistaa lääkäreille hoitorutiinien optimoinnin paremman TARKKUUDEN JA SUORITUSKYVYN ansiosta.

 • Catch-Up-toiminto nesteenpoistoon säätää pumppuja niin, että määrätty nesteenpoisto saavutetaan, mikä tukee lääkäreitä oikean hoidon antamisessa – myös keskeytysten tapahtuessa. PrisMax-järjestelmä teki 99,8 prosenttia määrätystä nesteenpoistosta kliinisessä ympäristössä.2,*
 • TherMax-verenlämmitin tarkkaan lämpötilanhallintaan takaa sen, että paluuveren lämpötila on 35–38 °C.3,† TherMax-verenlämmitin säilyttää potilaan ruumiinlämmön yli 76 prosentissa normaaleista CRRT-hoidosta.4,

Haluamme edesauttaa potilashoitoa ja hoitohenkilöstön osaamista interaktiivisen ja käytännön koulutuksen sekä verkkokoulutuksen avulla.

 

* Perustuu tietoihin pilottitutkimuksesta, jossa tarkasteltiin 305 hoitoa PrisMax-järjestelmällä kahdeksassa tehohoitoyksikössä kuudessa maassa.

† Jäähdytys vain hoidossa käytettävien nesteiden avulla, ei veren aktiivista jäähdytystä lämmittimellä6.

‡ Perustuu in vitro -tutkimuksiin. Kliiniset tulokset eivät välttämättä vastaa in vitro -tuloksia. Potilaan veren lämpötila oli 37 °C. Huoneen ja nesteen lämpötila oli 21 °C.

 

Saat lisätietoja ottamalla yhteyden Baxterin edustajaan.

Katso tiedot yllä mainittujen tuotteiden turvallisesta ja asianmukaisesta käytöstä kunkin laitteen käyttöoppaasta tai tuotteen käyttöohjeista.

Baxter, Prismaflex, Prismax ja Thermax ovat Baxter International Inc:n tai sen tytäryhtiöiden tavaramerkkejä.

 

Käyttö

Vain lääkärin määräyksestä. Lue tällä sivulla mainittujen tuotteiden käyttöohjeet.