Tuemme hurrikaanien ja maanjäristysten uhreja

Baxterin tehtävä pelastaa ihmishenkiä ja ylläpitää elämää tarkoittaa myös sitä, että tarjoamme apua kriisitilanteissa.

Autamme Puerto Ricossa, Karibialla ja Yhdysvalloissa riehuneiden hurrikaanien sekä Meksikon maanjäristysten uhreja. Odotamme lisätietoa hurrikaani Marian aiheuttamien tuhojen laajuudesta Puerto Ricossa ja Karibialla, ja seuraamme jälleenrakennustyötä maanjäristyksen jälkeen Méxicossa. Omistamme lämpimät ajatuksemme kaikille asianosaisille. Viimeisimpien hurrikaanivaroitusten jälkeen käynnistimme hätäsuunnitelman, joka kattaa kaikki toimenpiteet ennen hurrikaanin alkamista, sen riehuessa ja sen jälkeen. Työntekijöidemme, heidän perheidensä ja muiden lähistön asukkaiden turvallisuus toimipaikoissamme on meille olennaisen tärkeää. Keskitymme takaamaan, että potilaat saavat edelleen tarvitsemaansa hoitoa.

Haluamme erityisesti kiittää pelastushenkilökuntaa, joka oli paikalla huolehtimassa luonnonkatastrofien aiheuttamista valtavista vahingoista, sekä työntekijöitämme, jotka ponnistelevat auttaakseen potilaita vaikeina aikoina.

Vastatakseen avuntarpeeseen Baxter International Foundation on tehnyt lahjoituksia humanitaarisille yhteistyökumppaneillemme Yhdysvaltain Punaiselle Ristille, Americares-organisaatiolle ja Direct Relief -järjestölle. Lisäksi säätiö lahjoittaa kriisiapuun saman summan kuin työntekijänsä.

Jotta Baxter voisi olla ensimmäisten joukossa vastaamassa olemassa oleviin tarpeisiin köyhillä alueilla, teemme yhteistyötä esimerkiksi Americaresin ja Direct Reliefin kanssa. Tavoitteenamme on tarjota kriisiavussa tarvittavia tuotteita ennaltaehkäisevästi.

Lue lisää Baxterin sitoutumisesta tuotteiden lahjoittamiseen ja yritysvastuuseen.