PRISMAFLEX-järjestelmä tehohoitoon

PRISMAFLEX-järjestelmä tehohoitoon

PrismaFlex-järjestelmä - jatkuvaa munuaiskorvaushoitoa kriittisesti sairaille potilaille, joilla on akuutti munuaisvaurio (AKI)

Innovatiivinen PRISMAFLEX-järjestelmä on kehitetty vakavasti sairaille potilaille, joilla on akuutti munuaisten vajaatoiminta (AKI).

Joustavan järjestelmän ansioista voidaan tehdä useita erityyppisiä hoitoja ja sen alusta voidaan mukauttaa kunkin potilaan tarpeisiin sopivaksi.

Koska potilaat ovat erilaisia, myös hoitoa voidaan räätälöidä potilaskohtaisesti. Erotuksena intermittoivaan hemodialyysiin (IHD) tai pidennettyyn matala-annoksiseen dialyysiin (SLED) PRISMAFLEX-ohjausyksikkö on suunniteltu jatkuvaan munuaisten vajaatoiminnan korvaushoitoon (CRRT).

  • metabolian hallinta
  • nesteenpoisto
  • happo-emästasapainon hallinta
  • elektrolyyttitasapaino.

Kun jokainen hetki on tärkeä, PRISMAFLEX voi auttaa tekemällä automaattisia säätöjä ja antamalla hoidosta välitöntä visuaalista palautetta. Järjestelmä antaa aikaa optimoida hoitoa ja keskittyä potilaaseen laitteiden sijaan.

Laitteen ominaisuudet

Yksi laite – monta hoitoa

PRISMAFLEX-järjestelmä mahdollistaa kaikki CRRT-hoitomuodot ja terapeuttisen plasmanvaihdon (TPE) ilman lisävarusteita. Esimerkkejä:

CVVHDF – jatkuva vena-vena-hemodiafiltraatio

CVVHD – jatkuva vena-vena-hemodialyysi

CVVH – jatkuva vena-vena-hemofiltraatio

SCUF – hidas jatkuva ultrafiltraatio

TPE – terapeuttinen plasmanvaihto

Painopisteenä turvallisuus

PRISMAFLEX-järjestelmän nestealgoritmi edistää potilaan arvojen tasapainottumista ja poistaa nestettä optimaalisen hoitotason saavuttamiseksi. Lääkäri voi milloin tahansa selvittää 7 ml:n tarkkuudella, kuinka paljon hoitoa potilas saa.

Sisäinen liitäntä sähköiseen potilastietojärjestelmään (EMR)

PRISMAFLEX-järjestelmän voi yhdistää sähköiseen potilastietojärjestelmään (EMR), mikä tehostaa työtä vähentämällä manuaalisten kirjausten tarvetta. PRISMAFLEX on helppo integroida useimpiin EMR-järjestelmiin joko suoraan tai kolmannen osapuolen välityksellä. Tällöin manuaalisia kirjauksia ja hoitotietojen siirtämistä ei enää tarvita, vaan hoitotiedot voidaan ladata järjestelmään.

 

Käyttö

PRISMAFLEX-järjestelmää saa käyttää vain yli 20 kg painavien potilaiden hoitoon.

PRISMAFLEX-järjestelmä on tarkoitettu seuraaviin hoitoihin:
jatkuva hoito (CVVHDF, CVVHD, CVVH, SCUF)
plasmanvaihto (TPE).

 

 

Vain lääkärin määräyksestä. Lue tällä sivulla mainittujen tuotteiden käyttöohjeet.