Arbeta hos oss

Arbeta hos oss

En karriär med mening.

Vi kan erbjuda ett intressant och givande arbete som återspeglar vårt engagemang i uppdraget att rädda och upprätthålla liv. För oss är det viktigt med mångfald och att vårda en inkluderande företagskultur där alla uppmuntras att lära sig nytt och växa med nya uppgifter. Vi anställer personer med olika kompetenser och bakgrund, från naturvetare och forskare till personer med yrkeserfarenhet från bland annat produktion och processer, teknik, juridik, marknadsföring och försäljning. Läs mer nedan om möjligheterna till en karriär med mening hos Baxter. jobs.baxter.com

 

 

Scientist in a lab

En chans att påverka människors liv

Vi ger dig chansen att växa både professionellt och som person. Som anställd hos oss uppmuntras du att lära dig mer och skapa innovativa lösningar, samtidigt som ditt arbete gör en verklig skillnad för miljontals människor över hela världen.  Läs mer om olika karriärmöjligheter på Baxter och titta närmare på det område som bäst passar din kompetens och ditt expertområde.

High Performing Teams

Ett högpresterande team

Vi anställer personer med olika kompetenser och bakgrund, från naturvetare och forskare till personer med yrkeserfarenhet från bland annat produktion och processer, teknik, juridik, marknadsföring och försäljning.

Engagemang

Vi engagerar våra medarbetare och formar framtiden

En diversifierad personalstyrka

På Baxter tror vi att mångfald och inkludering på arbetsplatsen skapar innovation, bra samarbeten och bidrar till en framgångsrik och långsiktigt hållbar verksamhet. Det här är grunden i Baxters globala inkluderingsstrategi – att anställa och behålla en diversifierad personalstyrka och vara inkluderande i våra kontakter med alla våra intressenter.

Utveckling på jobbet

Hos Baxter satsar vi på våra medarbetare och deras möjligheter att växa och utvecklas. Vi har heltäckande program för att utveckla ledare som drivs av att hitta innovativa lösningar med patienten i centrum. Vi tror att medarbetarna växer genom en kombination av arbetslivserfarenhet, relationer och utbildning och att karriärutveckling är ett delat ansvar mellan anställda och deras chefer.

Förmåner

En viktig del i Baxters vision är att bli den bästa arbetsplatsen. Baxter erbjuder därför sina anställda ett omfattande program med ersättningar och förmåner. Vi anser att det är viktigt att kunna erbjuda konkurrenskraftiga löner och belöna anställda för bra resultat.

En innovationsinriktad företagskultur

Vår innovationsinriktade företagskultur främjar både personlig och professionell utveckling. Våra anställda uppmuntras att växa samtidigt som de hittar vägar för att skapa nya, meningsfulla lösningar som gör skillnad för miljoner patienter över hela världen.

Rubriker i ämnet