Eettisyys

Baxterin tavoitteena on olla maailmanlaajuisesti johtava yritys ympäristön, terveyden ja turvallisuuden osa-alueilla. Kaikki työntekijät saavat vuosittain koulutusta yrityksen eettisistä säännöistä ja periaatteista. Kaikilla on yhteinen vastuu eettisten sääntöjen ja lakien noudattamisesta. Teemme yhteistyötä asiakkaidemme, toimittajiemme ja muiden tahojen kanssa näiden vaatimusten täyttämiseksi. Yhdessä asetamme potilaiden turvallisuuden etusijalle.

Code of Conduct

Vuonna 2009 käyttöön otetut uudet toimintaperiaatteemme ("Code of Conduct") heijastavat alamme muutoksia sekä sisältävät kysymyksiä, vastauksia ja ohjeita. Baxterin toimintaperiaatteet on julkaistu 20 kielellä. Kaikkia työntekijöitämme koulutetaan jatkuvasti näistä periaatteista.

Globaali kestävän kehityksen selvitys

Kestävä kehitys on luonnollinen osa Baxterin liiketoimintaa ja tarkoittaa pitkän aikavälin strategiaa liiketoimintamme tasapainottamiseksi niin sosiaalisesti, taloudellisesti kuin ympäristönkin kannalta. Maailmanlaajuisessa  kestävän kehityksen selvityksessämme on lisätietoja kestävän kehityksen eteen tekemästämme työstä ja tavoitteistamme.

The Baxter International Foundation

The Baxter International Foundation on säätiö, joka tekee työtä vähäosaisten ja hädänalaisten sairaanhoidon mahdollistamiseksi. Kohderyhmiä ovat esimerkiksi kodittomat, ilman vakuutusturvaa olevat, kotiväkivallasta kärsivät sekä päihdeongelmaiset nuoret. Tästä löydät lisätietoja siitä, miten The Baxter International Foundation -säätiöltä haetaan avustusta ja mitkä ovat avustuksen saamisen kriteerit.