Osaamisalueet

Baxterin kilpailuvaltit ovat sen kuusi osaamisaluetta, jotka tarjoavat ainutlaatuisia mahdollisuuksia kehittää ja valmistaa tuotteita sekä palveluja.

Plasmasta valmistetut ja yhdistelm&

Plasmasta valmistetut ja yhdistelmä-DNA-tekniikalla valmistetut lääkkeet

Useat nykyaikaiset, alkujaan biologiset hoitomenetelmät perustuvat Baxterin uraauurtavaan työhön veriplasman ja sen osien käsittelyssä ja erottelussa. Yksi esimerkki tästä on hemofilian ja primaarin immuunivajavuuden hoito.

Lue lisää
Lääkkeenanto

Lääkkeenanto

Baxterilla on laajaa tietotaitoa lääkkeiden annostelusta, aina valmiista lääkkeistä ennen lääkkeen antamista tarvittaviin injektionesteisiin. Lisäksi tuotevalikoimaamme kuuluvat monenlaiset injektioliuokset tai muut lääkevalmisteet esitäytetyissä ruiskuissa tai injektiopulloissa.

Lue lisää
Koneet, laitteet ja niiden ohjelmis

Lääkintälaitteet ja niiden ohjelmistot

Baxterilla on ainutlaatuista osaamista lääkintälaitteiden ja elektronisten järjestelmien sekä niiden ohjelmistojen suunnittelun, kehityksen ja integroinnin alalla.

Lue lisää
Lääketieteelliset muovit

Lääketieteelliset muovit

Baxter mullisti veren keräykseen käytettävät menetelmät tuomalla markkinoille ensimmäiset pehmeästä muovista valmistetut veripussit. Nykyään monessa yrityksen tuotteessa käytetään lääketieteellisiä muoveja.

Lue lisää
Liuokset

Lääkeliuokset

Baxter on ensimmäisenä maailmassa kaupallisesti valmistanut laskimoon annettavia liuoksia. Tämän ansiosta Baxterilla on paljon tietotaitoa liuosten lääkemuodoista, valmistuksesta ja puhdistuksesta uusien hoitomenetelmien kehittämiseksi.

Lue lisää
Sterilointi

Sterilointi

Baxter käyttää erilaisia sterilointimenetelmiä, jotka on kehitetty vastaamaan yrityksen biofarmaseuttisten, laskimoon annettavien ja injektoitavien lääkkeiden ja tarvikkeiden erityislaatuisia vaatimuksia ja ominaisuuksia.

Lue lisää