Varasto ja kuljetus

Tehokkuutta tilauksesta toimitukseen

Baxterilla on oma asiakaspalvelu ja paikallinen tekninen huolto lääkintälaitteiden käyttäjille. Tavoitteenamme on laajentaa ja kehittää palveluamme vastaamaan asiakaskohtaisia tarpeita. Peritoneaalidialyysipotilaille lähetämme dialyysinesteitä ja -tarvikkeita ulkomaille suoraan matkakohteeseen - PD-potilaiden matkapalvelu.

Toimitamme Renal-jaoksen tuotteita kotidialyysissä oleville potilaille suoraan kotiin.

Uusi ympäristöystävällinen varasto- ja logistiikkakeskus

Baxter tekee Pohjoismaissa yhteensä 2600 toimitusta kuukaudessa, mikä vastaa 1600 tonnia tai 1000 kuorma-autoa. Ruotsissa toimitamme lääkkeitä ja lääkintätekniikkaa suoraan sairaaloille, sairaala-apteekeille, apteekeille ja yksityisille hoitolaitoksille.  Suomessa, Tanskassa ja Norjassa jakelijamme huolehtivat päivittäisistä lääketoimituksista asiakkaillemme.

Uusi pohjoismainen varasto- ja logistiikkakeskuksemme Rosersbergissä Ruotsissa on saanut GreenBuilding-luokituksen; laitoksen energiankulutus on 30 prosenttia tavallista alhaisempi. Uuden keskuksen ansiosta voimme myös kehittää palveluita, jotka vaativat puhdastilaa ja GMP-lisenssiä.

Logistiikkakeskuksellemme haetaan Breeam-sertifiointi resurssien käytön, rakennusmateriaalien ja energiankulutuksen kaltaisten tekijöiden mukaan. Tarkastuksen ja sertifioinnin tekee puolueeton ympäristöorganisaatio Breeam (Building Research Establishment Environmental Assessment Method), Iso-Britannia.